već od

BLUESUN HOTEL ELAPHUSA 4*- BOL-BRAČ

 

TIP SOBE 01.04.-28.04. 29.04.-19.05. 20.05.-16.06.
½ standard 96 KM 107 KM 158 KM
½ standard sa balkonom strana more 110 KM 121 KM 172 KM
1/1 standard 163 KM 182 KM 269 KM
1/1 standard sa balkonom strana more 187 KM 206 KM 292 KM

Cijene izražene u tabeli su po osobi i danu. Minimalan boravak 3 noći. Boravišna taksa iznosi  4KM po osobi i danu.

USLUGA: HALF BOARD- Polu Pansion

– SPECIJALNA PONUDA  Period bookinga: 01.03. – 31.03.2023 .-

UKLJUČENO U CIJENU:

  • Smještaj u dvokrevetnoj sobi
  • Poklon dobrodošlice u sobi(voda,voće)
  • Bogati buffet doručak i buffet večera
  • Korištenje unutarnjeg bazena
  • Rani check in/kasni check out (ovisno o raspoloživosti)
  • Besplatan Wi-Fi
  • 15%popusta u Bluesun Wellness & Spa centru
  • 15% popusta u Bluesun a la carte restoranima
  • Parking po posebnoj cijeni(50% popusta na cijenu)

 

 

 

 

Popusti / Nadoplate:

  • Prvo djete do 12 godina na pomoćnom ležaju-GRATIS
  • Drugo djete do 3 godina sa roditeljima u krevetu-GRATIS
  • Odrasla osoba 12+ na pomoćnom ležaju: popust 50%

 

Za putnike koji putuju za Tursku, pasoš mora biti važeći najmanje 150 dana od dana ulaska u zemlju.
Molimo provjerite je li 
validnost pasoša/putovnice u skladu sa pravilima zemlje u koju putujete.

Za ulazak u zemlje Schengena pasoši moraju biti važeći najmanje 90 dana od dana povratka iz zemlje koja se putuje. Ispravnost putnih dokumenata je isključiva odgovornost putnika.

Molimo provjerite prije putovanja uslove ulaska / prelaska granica na željene destinacije usljed pandemije COVID-19!

 

Svaka ponuda je važeća u trenutku slanja, finalne cijene i slobodni kapaciteti zavise od trenutka potvrde.

Molimo provjerite detalje na izdatim dokumentima.

Korekcije na avio kartama i vaučerima su moguće samo na dan izdavanja – 17.00h.

Nakon toga iste neće biti moguće, skladno pravilima avio prevoznika i ostalih dobavljača, te su podložne eventualnim penalima.

 

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: [email protected]