već od

Frances King – Škola engleskog jezika

Tel: Overseas: +44 20 7870 6533 UK: 020 7870 6533

Email: London: [email protected] Dublin: [email protected] Website: www.francesking.com

 

2019 London – Obiteljski program

Ukoliko želite obiteljski studijski odmor u srcu Londona obratite se Travel Centru doo Sarajevo. Kursevi su za djeca od 6-16 godina, te opcionalni kursevi za roditelje i druge članove porodice. Možemo organizirati smještaj u domaćinstvima, rezidencijama, studijima i apartmanima da bih tako cjela porodica mogla uživati u programskim aktivnostima. Dostupni su programi u proljeće, ljeto, jesen i zimu.

  1. Frances King Kensington – Program za zimu, proljeće i jesen.
  2. Frances King Belgravia – Ljetni program obitelji.

 

Predlažemo vam sljedeće kurseve

  • Family Junior Morning

Ovaj zabavni kurs je dizajniran za mlade učenike. Fokus je na govornom engleskom i unapređenju komunikacije. Maštovite aktivnosti i grupni projekti podstiču rad na konverzaciji i brzom učenju. Organizuju se izleti lokalnih mjesta od interesa ili sporta u petak popodne u Hyde Parku.

 

  • Family Adult Morning

Dok su deca su u školi, roditelji i članovi porodice imaju mogućnost da pohađaju kurseve Frances King-a. Programi za odrasle su fokusirani na prakticiranje govornog engleskog jezika sa akcentom na poznavanje jezičke prakse.

 

  • Family Junior Day School

Ovo je cijelodnevni program za starosni uzrast 12-16 godišnjake koji se održava u ljetnom periodu. Učesnici pohađaju Family Junior Morning Course-ve te u popodnevnim satima provode se aktivnosti, izleti i projekti. Djecu treba dopremiti u 8.45 i pokupiti u 17.00. Učenici moraju donijeti „lunch“ paket i putnu karticu za gradski prevoz.

 

Smještaj

Studio, apartmani i rezidencije

Ako želite da budete samostalni, nudimo studije, apartmane, rezidencije i hotele. Naši apartmani i studiji pružaju udobnost hotela po nižoj cijeni, uključuje privatne kupaonice i kuhinje koji su na izvrsnim lokacijama u odnosu na školu. Možemo vam ponuditi i niz 2, 3, 4 i 5 zvjezdica hotela u centru Londona.

Možemo vam ponuditi smještaj pogodan za obitelji, koje se nalaze na odličnim i sigurnim lokacijama unutar pješačka udaljenosti, ili dobro povezane sa javni prijevoz do škole.

Homestay

Homestay je daleko najisplativiji način života u Londonu. Naši domaćini su jako gostoljubivi i nalazi se u stambenim područjima na 15-45 minuta od škola javnim prijevozom. Boravak u domaćinstvu je također najbolji način za učenje engleskog jezika, život i kultura te prilika za vas i vašu porodicu da vježbate i praktikujute engleski.

 

 

Travel Centar d.o.o. Sarajevo

Strossmayerova 1/1

71000 Sarajevo

Tel: 033214633

Mail: [email protected]