već od

Britanski obrazovni sistem se smatra jednim od najboljih sistema u cijelom svijetu. Možete da birate velike metropole kao sto je London ili neka druga mjesta u Velikoj Britaniji. Najbolje mjesto za učiti engleski jezik je prijestolnici engleskog jezika .

  • The London Scholl of English

grossbritannien_london_lse_building

Preko 100 godina iskustva , sa velikim brojem različitih kurseva ,za svakoga se moze naći neki kurs. Škola nudi mogućnost intenzivnih i praktičnih kurseva. Imaju dva centra : Holland Park Gardens (Business & Profesional English )

  • Westcroft Square (General & Academic English )

csm_westcroft_square_building_ba80482d23

www.londonschool.com

  • WSE Wimbledon School of English

examination-centre

  • WSE Summer School – Young Learners

student-group-2

Jedna od najbolje rangiranih škola u Velikoj Britaniji prema Britsih Councilu, Skola je smjestena 20 minuta od centra Londona, također ima i škola za mlade i tinejdzere u prekrasnom okruženju za uzrast od 12 do 16 godina

www.wimbledon-school.ac.uk

  • The English Language Centar Bristol

01-elc-bristol-summer-school

Škola je osnovana 1969 godine, prema najnovim ocijenama British Councila dobili su najveće ocjene od 500 rankiranih škola u Velikoj Britaniji. Škola nudi mogućnosti kurseva za uzrast od 16 godina.

Samo za naše tržište imamo specijalni popust od 25 % na sve kurseve !

www.elcbristol.co.uk

  • Brooke House College England – Summer School

14

Smješten u predivnom tipičnom engleskom gradu Market Harborough samo sat vremena voznje od Londona.Škola je namjenjena uzrastu od 10 do 17 godina. Mogučnost kombinovanja učenja engleskog jezika i jahanja, Engleski jezik + golf, Engleski jezik + engleska kultura, Engleski jezik + fudbal, kao i pripreme za IELTS test .

www.brookehousecollege.co.uk/summerschool