Da li ste nekada započeli dan skokom u kristalno plavu vodu, usidreni u predivnoj uvali u kojoj ste proveli noć uz laganu večericu i zvuke gitare?

Da li ste do sada putovali uz pomoć vetra?

Ako je vaš odgovor ne – jedrenje je nešto što morate doživjeti!

Naša agencija Vam nudi odmor u Hrvatskoj, krojen po Vašim željama!

Čisto more, prekrasne plaže na stotinama otoka, nacionalni i parkovi prirode, hiljade godina historije koji se mogu vidjeti na svakom valu Vašeg putovanja…

Pružamo mogućnost najma  preko 1500 slobodnih plovila na Jadranskom moru (Istra, Kvarner, Dalmacija i Dubrovačka regija) po najkonkurentnijim cijenama.

Da ne brinete niti o najmanjoj sitnici, tu su iskusni skperi, koji je pored brige da Vaš odmor protekne u najboljem redu, također i turistički vodič.

Oni su ti koji će Vam preporučiti dobre uvale, restorane i mjesta za kupanje.

Ukoliko pokažete interesovanje da naučite nešto više o jedrenju, tu je da Vam odgovori na pitanja ili pokaže ono što vas zanima.

Skiper je tu zbog Vas i Vaše bezbjednosti, ali i taj koji određuje skladno prilikama Ii vremenskim uslovima, kako će se putovanje odvijati. Svojim maksimalnim zalaganjem će se potruditi da odmor na jedrilici protekne u smijehu, lijepim trenucima i uostalom, da se sljedeće godine rado vratite kao zadovoljni klijent.

Vaše upite možete slati na [email protected] na koje odgovaramo u najkraćem roku.

Čekamo Vas!