Sa Travel Centrom učite svjetske jezike u prestižnim školama

Travel Centar Sarajevo od prošle godine jedina je agencija u Bosni i Hercegovini koja posjeduje certifikat ICEF Trained Agent Counsellor, a koji je prepoznat u cijelom svijetu od strane najboljih edukatora i škola stranih jezika.

“Ono sto je važno naglasiti, je to da mi, godinama, imamo izvrsnu saradnju sa najboljim školama i Unverzitetima u cijelom svijetu. Sve vezano za obrazovanje i usavršavanje, klijenti mogu završiti kod nas u agenciji, jer mi smo posrednik između škola, tj. edukatora i klijenta”, navode iz Travel Centra.

Travel Centar nudi mogućnost izbora ljetnih škola engleskog ili njemačkog jezika, kao i drugih jezika (talijanski, španjolski…), a za sve uzraste bez obzira na godine. Tako imaju kureseve prilagođene najmlađim, tinejdžerima, pa i klijentima srednje dobi, koji imaju znanje, ali žele usavršavanje u nekoj od vodećih škola u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Italiji …

U današnje vrijeme kada sve postaje globalno veoma je važno poznavanje najmanje jednog stranog jezika, a najbolji način za usavršavanje u ovoj oblasti jeste učenje jezika u zemljama tog govornog područja.

Gdje najbolje naučiti engleski jezik nego u Engleskoj!!!!

Gdje najbolje naučiti njemački jezik …. a gdje drugo nego u Njemačkoj!!!!

Ovaj vid školovanja je najbolja investicija prvenstveno u samog sebe, kao i u djecu, jer to je investicija u budućnost!

Svake godine milioni, kako mladih, tako i onih malo starijih odlaze u Veliku Britaniju, Njemačku, Austriju, Ameriku i druge zemlje, kako bi usavršili znanje stranog jezika, upoznali druge kulture, stekli prijatelje iz zemalja širom svijeta, čime pored sticanja znanja stranog jezika, obogaćuju i upotpunjuju sebe kao ličnosti.

“Napominjemo još jednom da je Travel Centar agencija koja radi sa najboljim školama i najstručnijim edukatorima akreditiranim od strane njihovih državnih ustanova“, poručuju iz Travel Centra.

Comments

Komentariši