Ljetni kamp engleskog jezika Sir Michael, Kembridž

Za uzrast 13-17 godina

O SIR MICHAEL KAMPU:

Kampovi engleskog jezika u inostranstvu organizovani su od strane škole Studio Cambridge. To je najstarija škola jezika u Kembridžu nastala 1954. godine, i smještena je u staroj, viktorijanskoj građevini. Nalazi se na 10 minuta hoda od centra grada i glavnih gradskih atrakcija.

Ljetni kamp Sir Majkl je na raspolaganju mladima uzrasta od 13-17 godina, u toku jula i avgusta. Nastava i smeštaj su predviđeni u okviru škole.

Kembridž je idealan za mlade koji žele da sami istražuju ovaj autentični, studentski grad. Škola obezbjeđuje posebne učionice za tinejdžere, odvojeno od ostalih polaznika. Raspolaže prostorom za odmor u školskom dvorištu, kafe barom, internet centrom kao i WiFi konekcijom, bazenom i otvorenim i zatvorenim sportskim terenima na 10 minuta hoda od škole, itd.

PROGRAM KAMPA:

Detalji o programu: dolazak/odlazak je nedjelja na nedjelju. Kurs engleskog jezika traje od ponedjeljka do petka u trajanju od 15 sati (20 lekcija) nedjeljno. Sav nastavni materijal je obezbjeđen, kao i sertifikat po završenom kursu. Nakon časova, počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu.

KEMBRIDŽ:

Kembridž je jedan od vodećih svjetskih centara za obrazovanje već više od 700 godina. Idealno je mesto za učenje jezika uz odmor.

Kembridž na svakom koraku odiše engleskom kulturom, izvanrednom arhitekturom i tradicijom. Nalazi se na samo 80km od Londona.

Poznat je po vožnji čamcem po rijeci Kem. Ova aktivnost se zove “punting” i veoma je popularna.

 

REZIDENCIJE:

Škola obezbjeđuje smještaj u univerzitetskim rezidencijama udaljenim od 5 do 15 minuta hoda do škole, i 5 do 20 minuta hoda do centra grada. Smještaj se vrši prema raspoloživosti u trenutku prijavljivanja.

Sobe su jednokrevetne, sa sopstvenim kupatilom, potpuno opremljene. Posteljina se menja jednom nedeljno, dok polaznici treba da ponesu svoje peškire.

Škola obezbjeđuje sva tri obroka. Doručak i večera se serviraju u rezidenciji ili kafeteriji koja se nalazi u blizini, dok se ručak servira u okviru školske kantine. U rezidencijama se sve vreme nalaze supervizori tako da polaznici uvijek imaju kome da se obrate za svaki vid asistencije. Na raspolaganju je prostorija za pranje veša.

Postoji mogućnost smeštaja u porodicama ukoliko polaznici žele tu opciju.

AKTIVNOSTI:

Vannastavne aktivnosti uključuju četiri jutarnje ili popodnevne aktivnosti nedjeljno, večernje aktivnosti, kao i jednu cijelodnevnu ekskurziju nedjeljno. Aktivnosti se održavaju na samom kampusu, kao i na sportskim terenima koji su na pješačkoj distanci od škole. Svakodnevni su i odlasci u centar grada koji se nalazi na pet minuta hoda od škole.

Precizan plan aktivnosti polaznik dobija na licu mesta od predstavnika škole.

CIJENE:

2023. nedjelje 3 nedjelje 4 nedjelje
Kamp 2350£ 3150£ 3950£

 

Kamp traje od 02.07.-27.08.2023.

Cijena uključuje: kurs engleskog jezika (20 lekcija/15 sati nedeljno), smeštaj u rezidenciji sa svim obrocima, zdravstveno osiguranje, knjige za nastavu na engleskom jeziku kao i sav nastavni materijal, sve navedene aktivnosti iz programa i jednu cijelodnevnu ekskurziju nedeljno, nadzor organizatora i animatora, aerodromske transfere, zdravstveno osiguranje, sertifikat na kraju kursa. Uključeno je 13 aktivnosti nedeljno.

Dodatni troškovi: avio karta (obezbjeđuje polaznik), viza (cca 120€, plaćanje online).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit, a ostatak do najmanje 4 nedelje prije početka kursa. Plaćanje se vrši direktno školi.

Cijene u tabeli su informativnog karaktera. Važeći je samo zvaničan cenovnik škole i konkretna ponuda napravljena prema zahtijevu klijenta.