Za uzrast 14-17 godina

Ljetni kursevi njemačkog u Austriji za tinejdžere su idealan izbor za mlade koji žele da provode vrijeme sa vršnjacima iz cijelog sveta, da unaprijede znanje jezika i uživaju u brojnim aktivnostima i sportu. Rezidencija je namjenjena samo polaznicima u okviru koje je osoblje koje je 24 sata dnevno na raspolaganju polaznicima.

Program se organizuje u toku jula. Trajanje programa je od 2 do 4 nedjelje prema želji polaznika. Boravak je nedjelja na subotu.

Kurseve jezika i smještaj škola organizuje u okviru iste zgrade. Učionice su opremljene po najsavremenijim standardima, prostrane su i svjetle. U okruženju dostupni su i bilijar, stoni fudbal, karaoke, WiFi laundž, mjesto za iznajmljivanje bicikla.

Rezidencija je locirana u centru grada, na 15 minuta pješke od dvorca Belvedere. Glavna željeznička stanica je vrlo blizu. Većina znamenitosti Beča može se obići pješke.

KURS NJEMAČKOG JEZIKA

DID (Deutsch in Deutschland) institut je organizacija osnovana 1970. godine u Frankfurtu. Proslavila je 50 godina uspješnog poslovanja u oblasti učenja jezika za mlade i odrasle, ali i programima kulturne razmjene, poznatim pod nazivom Akademska godina. Dobitnici su prestižne nagrade Language Star Awards.

Riječ je o standardnom kursu njemačkog jezika. Fond je 20 časova nedjeljno (može se doplatiti i za 24), čas traje 45 minuta. U grupi je 10-12 studenata, maksimum je 15. Namjenjen je svim nivoima znanja osim apsolutnim početnicima, nivoi su od A1 do C1. Časovi se odvijaju od ponedjeljka do petka, u periodu od 9-12:30h.

REZIDENCIJA

Škola obezbjeđuje smještaj u studentskoj rezidenciji. Izuzetno je moderno opremljena.

To je hostel čiji je jedan dio škola adaptirala i koristi za smještaj svojih polaznika. Sobe su dvokrevetne i četvorokrevetne. Sobe su kompletno opremljene, svaka soba ima sopstveno kupatilo. Čiste se svakodnevno, peškiri se mjenjaju na svaka četiri dana (posteljina i peškiri su obezbjeđeni).

Polaznici imaju pun pansion (samoposluživanje). Po dolasku u smeštaj polaže se sigurnosni depozit u iznosu od 50€.

AKTIVNOSTI

Beč je svjetska metropola kulture, muzike i romantike. Istorijski centar grada je zbog svojih brojnih spomenika uvršten na UNESCO-vu listu mjesta svjetske baštine u Evropi 2001. godine.

Vannastavne aktivnosti: aktivnosti su organizovane u toku posle podneva i večeri. Ekskurzije se odvijaju subotom (cijelodnevne). Sve vannastavne aktivnosti se odvijaju sa pratnjom napolju.

Precizan plan aktivnosti polaznik dobija na licu mesta od predstavnika škole.

CIJENE

2023 2 NEDJELJE 3 NEDJELJE 4 NEDJELJE
Kamp 1800€ 2700€ 3600€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamp traje od 02.067.-29.07.2023. Boravak je nedjelja na subotu.

Polaznik sam bira period i dužinu trajanja kampa, u tabeli su samo dati najčešći primeri.

Regularni program obuhvata: kurs jezika, 20 časova nedeljno, materijal za nastavu, test na početku i sertifikat na kraju kursa, smještaj u 1/4 sobi sa ishranom, karte za gradski prevoz, aktivnosti, upotrebu kompjutera, besplatan WiFi.

Dodatni troškovi: prijevoz, transfer (sa aerodroma 65€, u periodu od 9-18h), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).

Doplate: doplata za dvokrevetnu sobu iznosi 100€ nedjeljno, doplata za dodatnu nedjelju iznosi 900€.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit, a ostatak do mesec dana pred put. Plaćanje se vrši direktno školi.

Cijene u tabeli su informativnog karaktera. Važeći je samo zvaničan cjenovnik škole i konkretna ponuda napravljena prema zahtjevu klijenta.